Team van Tandheelkundig Centrum Contrast:

                                  

Tandarts (voor orthodontie) drs. Rutger Klünnen                                      

 

Rutger studeerde in 1999 af aan het ACTA in Amsterdam. In de jaren erna heeft hij zich op vele vakgebieden binnen de tandheelkunde bekwaamd.. Zo volgde hij in 2001 het uitgebreide postacademische trainingsprogramma in de orthodontie van Progressive Orthodontic Seminars. Dit stelt hem in staat om al weer meer dan 17 jaar de meeste beugelbehandelingen uit te kunnen voeren. Speciale interesse had hij ook in de moeilijke wortelkanaalbehandelingen welke hij zich eigen maakte, alsmede het plaatsen van implantaten. De opleiding Restauratieve Tandheelkunde geeft een integrale visie op de tandheelkunde waarin alle bovengenoemde vakgebieden samen komen. Dit maakt dat hij zelfs de meest ingewikkelde en uitgebreide behandelingen voor u mogelijk kan maken om zo weer tot een goed functionerend gebit te komen. In combinatie met Digital Smile Design kan dan het mooiste en meest esthetische resultaat bereikt worden.

“Van niets weer iets maken”, dat is wat hij het leuke vindt aan tandheelkunde.

Rutger is lid van verschillende beroepsverenigingen, zoals o.a. KNMT, NVVRT, DAED, EAO.

 

 

                                        

Tandarts (voor orthodontie), Implantoloog drs. Jayand Soechitram LLB

     

Jayand is inmiddels 20 jaar afgestudeerd als tandarts aan het ACTA. Kort na zijn afstuderen heeft hij een 2-jarige nascholing gevolgd voor orthodontiebehandelingen en doet nu naast de algemene tandheelkunde al weer 19 jaar ook beugelbehandelingen en is hij geaccrediteerd in het Kwaliteitsregister van de Vereniging Tandartsen voor Orthodontie, (VTvO)Daarnaast is hij een geregistreerd Implantoloog bij de NVOI en geeft ook cursussen in de implantologie aan andere tandartsen. Hij is verbonden als docent aan hét post academisch opleidingscentrum in de orale implantologie,  Implacademy. Tevens is hij actief lid en betrokken bij verschillende tandheelkundige verenigingen en organisaties. Door middel van het continu volgen van nascholing en cursussen blijft hij nauw betrokken bij de meest innovatieve tandheelkundige behandelingen. Zo is hij ook de eerste én enige tandarts in Nederland die de  PinHoleSurgery   techniek mag uitvoeren! Hij is er trots op dat hij ú de beste patiëntenzorg en meest complete service kan aanbieden. "Het beroep geeft voldoening, omdat je een klein beetje kan bijdragen om de levens van mensen positief te veranderen".

 

                                                                    

 

Tandarts drs. Winonah Eersteling

Winonah is in 2015 afgestudeerd als tandarts aan het ACTA. Gedurende het laatste jaar van haar studie volgde zij de klinische verdieping endodontologie, (wortelkanaalbehandelingen), en deed zij onderzoek naar tandartsangst met EMDR als interventie. In 2002 was zij al gediplomeerd mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. Voor en tijdens haar studie tandheelkunde is zij jaren werkzaam geweest als mondhygiënist in verschillende tandartspraktijken. Als tandarts volgt zij cursussen en woont congressen en lezingen bij om haar tandheelkundige kennis up-to-date te houden. Op maandag en woensdag is zij het Team van Tandheelkundig Centrum Contrast komen versterken met haar kennis en kunde.

                                  

 

Tandarts drs. Elise Vrijhof

Elise is in 2011 afgestudeerd als tandarts aan het ACTA. Gedurende haar opleiding heeft zij gewerkt op de poli kaakchirurgie waar de interesse voor kleine chirurgische ingrepen en de behoefte aan het ontwikkelen op verschillende vakgebieden binnen de tandheelkunde is ontstaan. Sinds het afstuderen volgt zij congressen en cursussen op alle vlakken binnen de tandheelkunde om haar tandheelkundige kennis te vergroten en up-to-date te houden. Elise werkt accuraat, is rustig en communicatief. Het geeft haar voldoening wanneer de patiënt zich op zijn/haar gemak voelt en zoekt graag samen met u naar een passend zorgplan zodat het best haalbare wordt bereikt voor uw mondgezondheid en voor een mooie glimlach.

 

                                                 

Mondhygiënist Marieke van der Kroon

Marieke is begin 2012 afgestudeerd aan de bacheloropleiding Mondzorgkunde. Sinds haar diplomering heeft ze bij verschillende tandarts- en mondhygiënistenpraktijken gewerkt. Haar kennis houdt ze bij door het volgen van nascholing. Daarnaast neemt ze deel aan een studiegroep  voor mondhygiënisten en volgt ze de Post-HBO opleiding Leergang Parodontologie. Persoonlijke aandacht, individueel advies en instructie vind Marieke belangrijk om zo een optimale mondgezondheid te bereiken. Marieke behandelt u graag op maandag en woensdag.

                                

Mondhygiënist 

 

                                                            

Preventie assistente Jessica Bus- de Haas

Jessica heeft na jarenlange ervaring als tandartsassistente in 2009 de opleiding preventie assistente gedaan. Sindsdien is zij bevoegd en bekwaam om bepaalde mondhygiëne behandelingen te verrichten. Dit is een officieel erkend diploma binnen de tandheelkunde. Sinds maart 2013 is ze bij tandheelkundig centrum contrast werkzaam. Binnen THCC heeft ze een leuke gecombineerde baan gevonden door zelfstandig te werken en te assisteren bij de beide tandartsen. "De sfeer in de praktijk is erg goed en dat wordt zeker in de behandelingen doorgevoerd en terug gezien". Jessica heeft een goed persoonlijk contact met onze patiënten.

 

                                                              

Tandartsassistente Conny van Dort

Conny heeft naast haar trotse moederschap, zelfstandig een opleiding voor tandartsassistente gedaan en is sinds 2010 werkzaam bij THCC. Met haar enthousiasme en doorzettingsvermogen ondersteunt zij de praktijk, bij het verwelkomen van de patiënten tot het assisteren aan de stoel. Zij heeft haar droombaan gevonden bij THCC. “De betrokken- en gedrevenheid van de twee tandartsen spreken mij erg aan, maar ook een dosis humor mag niet ontbreken, het is daarom erg leuk werken in dit team”. Conny is ook implantologie assistente bij Tandheelkundig Centrum Contrast.

                                 

Preventie assistente Nathalie Verheij:

Nathalie heeft de 3 jarige MBO-opleiding tandartsassistente gevolgd en is in 2005 afgestudeerd. Sindsdien is zij werkzaam geweest als tandartsassistente in verschillende tandartspraktijken en heeft veel ervaring opgedaan. Sinds 2009 heeft zij haar plek gevonden bij THCC en assisteert met veel plezier bij beide tandartsen. In 2016 is Nathalie geslaagd voor de preventie-assistente opleiding en is nu ook bevoegd en bekwaam om als preventie-assistente aan de slag te gaan bij Tandheelkundig Centrum Contrast. Ze heeft bewust voor dit vak gekozen, omdat ze het erg leuk vindt om mensen te helpen en de afwisseling in het werk zorgt dat ze enthousiast en gemotiveerd blijft.                                                                              

                                                                 

Tandartsassistente Selma Lakdimi:

Selma heeft voordat ze bij Tandheelkundig Centrum Contrast terecht was gekomen al ervaring opgebouwd in een andere tandartspraktijk. Sinds maart 2012 is ze het tandheelkundig team van THCC komen versterken. Ze werkt hier nog steeds met veel plezier. Binnen THCC is zij o.a. verantwoordelijk voor assistentie bij de tandartsen en baliewerkzaamheden. Tandheelkundig Centrum Contrast biedt binnen Leidsche Rijn o.a. orthodontie en implantologie. "Het werk is afwisselend en elke dag anders. Dat maakt het werken bij THCC zo leuk en interessant". 

      

Tandartsassistente Lily Ruijter:

Lily mocht na een 3 jarige studie tandartsassistente te hebben gedaan, met haar diploma op zak dan eindelijk gaan beginnen in een echte tandartspraktijk. Tijdens haar studie heeft zij ruim een half jaar stage gelopen bij THCC. Toen zij haar diploma had behaald dacht ze terug aan deze leuke tijd in deze frisse en stijlvol ingerichte praktijk! Sindsdien versterkt ze dit team nu vier dagen in de week. Het team spreekt haar zo aan omdat het jonge, hardwerkende en passievolle collega's zijn. Daarbij zijn de twee tandartsen in veel dingen gespecialiseerd waardoor er naast reguliere behandelingen ook gewerkt wordt met o.a. implantologie. In 2016 heeft zij ook haar implantologie assistente certificaat gehaald. Zij houdt er zelf van om lekker bezig te zijn en veel afwisseling in haar vak te hebben. Dit heeft zij gevonden bij THCC en ze hoopt dan ook nog een lange tijd hier haar werk met plezier uit te voeren.

 

                                                                   

Tandartsassistente Denise Nagtegaal

Denise heeft in Juli 2016 haar diploma behaald als tandartsassistente. Zij heeft een 2 jaar durende BBL studie gedaan. Waarbij zij al veel werkte als assistente en dus ook al veel kennis en ervaring in dit vak heeft opgedaan. Als patiënt was zij reeds bekent met THCC. Nu werkt zij 4 dagen per week bij Tandheelkundig Centrum Contrast aan de andere kant van de stoel. "Ik werk nu in een heel leuk en gezellig team. Ook is er veel afwisseling in het werk en veel specialisatie dat mijn werk als assistente nog leuker maakt."

Ze heeft hier veel plezier en enthousiasme in haar werk.

 

                             

 

Tandartsassistente Mariska van der Steen

Mariska is inmiddels al weer meer dan 10 jaar tandartsassisente met veel ervaring. Zij vindt het erg prettig en leuk om in een moderne praktijk te werken. Zelfs met haar ervaring vindt ze de specialisaties die tandheelkundig centrum contrast biedt, zoals implantologie en orthodontie erg afwisselend en uitdagend. Samen met haar collega's werkt ze in een gezellig en gemotiveerd team. "Geen dag is hetzelfde"!

                              

 

Tandartsassistente Priscilla de Groot

Priscilla vindt het erg leuk om deel uit te maken van dit team. In de praktijk worden er verschillende behandelingen uitgevoerd zoals, implantologie, bot opbouwen en wortelkanaalbehandelingen met de microscoop. "Dat maakt het werk als assistent ook leuk en erg afwisselend, geen dag is het zelfde!" Priscilla ziet THCC als een praktijk waar je veel kunt leren en dat je in deze praktijk ook nooit uitgeleerd bent. De praktijk is erg modern en heeft en frisse uitstraling. Priscilla staat samen met het haar collega's klaar om onze patiënten met plezier en professionaliteit te helpen.

                                   

Tandartsassistente Mariska Luider

Voordat Mariska bij THCC kwam werken heeft zij ervaring opgedaan in een praktijk voor algemene tandheelkunde. Bij THCC gaat het allemaal ”een stap verder”. Samen doen wij brede behandelingen waaronder implantologie, chirurgische ingegrepen, kronen en bruggen door middel van moderne scanapparatuur, maar ook Invisalign behandelingen. Dat maakt het als assistente ook erg interessant. Daarom heeft Mariska de overstap gemaakt naar de moderne en gedreven praktijk THCC. Het combineren van de werkzaamheden aan de stoel met haar taken aan de balie zorgen ervoor dat zij veel afwisseling ervaart in haar werk. Iedere dag is weer een mooie uitdaging. “Ik hoop dat ik nog lang mee mag groeien met deze praktijk”.