Digitale mondscanner

                                                                                  

Geen afdrukken meer. Niet meer happen!

 

De digitale afdruk is geen toekomst! De digitale afdruk is nu!

 

 

De Tios 3Shape scanner  maakt een opname van uw gebit en geeft het gelijk weer op het beeldscherm in een real-time video opname. Hierna kunt u samen met uw tandarts het beeld draaien, vergroten en zelfs een drie-dimensionele weergave zien met een 3D-bril, op het touch screen scherm.

 

Comfort:

 

De digitale mondscanner is comfortabel. De grootte van het scangedeelte is ongeveer zo groot als een tandenborstel. De camera glijdt comfortabel over uw tanden, terwijl het 3D-video opnames maakt van uw gebit en mond. De mondcamera vervangt het conventionele "happen" voor een afdruk. U hoeft niet meer zo' n vervelende lepel met afdrukmateriaal achter in uw keel te houden, terwijl u moet wachten totdat het materiaal hard geworden is. 

 

Dat is allemaal verleden tijd met de Trios 3Shape mondscanner:

 

                                           

 

Precisie:

 

Uw uiterst nauwkeurig passende kroon of brug is tot stand gekomen door de meest innovatieve technologie op het gebied van digitale tandheelkunde. De hardware als ook de high-speed opname en de mogelijkheid voor het 3D-ontwerpen van uw kroon is (inter)nationaal vernieuwend.

 

Op dit moment is het, het meest moderne digitale instrument in de tandheelkunde die wij u kunnen bieden binnen Tandheelkundig Centrum Contrast. Door onze nauwe samenwerking met Excent tandtechniek kunnen wij voor u een hoogwaardige kroon of brug vervaardigen die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

                                            

 

Snelheid:

 

Door de revolutionaire 3D-technologie kunnen de opnames van uw gebit in "real-time" gelijk zichtbaar worden gemaakt. U kunt samen met uw tandarts de beelden binnen enkele minuten bekijken en beoordelen.